Classes

A les classes i tallers descobrim com és el nostre instrument des d’una perspectiva anatòmica,
adquirim eines per treure’n el màxim partit des del punt de vista de la
salut
i explorem des de l’emoció per reduir l’estrès
i poder gaudir de cantar des de la llibertat i la confiança.

Calendari de classes:
El calendari del curs 2020/2021 està en construcció i encara tinc hores disponibles, on-line i també presencials (amb les mesures de seguretat degudes a la situació de la Covid-19) contacteu-me i buscarem el teu espai!

Classes individuals

A les classes individuals aprofundim en el propi instrument marcant-nos objectius per treballar d’una manera òptima i enfocada. Segons les necessitats de les cançons que anem triant anirem fent un petit gran treball per avançar i sentir-nos segures i alliberades a l’hora de cantar.

Nunu Garcia Duran Classes de Cant 1

Beuda

Dimarts i dimecres: horaris a convenir

on-line

disponibilitat: horaris a convenir

Classes grupals

A les classes grupals treballem cantant cançons triades per mi o proposades pel grup aprofundint en el so grupal des d’un punt de vista tècnic.  L‘objectiu és vibrar plegades i harmonitzar gaudint del plaer de cantar en grup.

Nunu Garcia Duran Classes de Cant Grupals

Terrassa

Cor Singulars
Dijous de 19h00 a 20.30h
(quinzenal)

Cor amb veu de dona
Dijous de 17h30 a 19h
(quinzenal)
Casal de la Dona

Tallers monogràfics

Els tallers que proposo són molt diferents però amb un denominador comú, explotar les possibilitats de la nostra veu en situacions artístiques, però també vitals. La veu és un instrument poderós que ens ensenya el què hi tenim a dins i, a vegades, no sabem treure enfora. Explorem-ho?

Aquesta web, com totes, uilitza cookies. Pots fer acceptar per tancar aquest avís o clicar a veure més per tenir més info.    Veure més
Privacidad